Bramborové knedlíky bez vajec

Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Počet porcí: 4


Suroviny:
800 g brambor
250 g mouka hrubá
130 g dětská krupička
1 lžička sůl

Postup: Brambory důkladně omyjeme a uvaříme ve slupce. Uvařené ještě horké brambory oloupeme a prolisujeme je. V horkých prolisovaných bramborách spaříme mouku a krupici, pak přidáme sůl a vše promícháme do tvárného tužšího těsta. Z těsta vytvarujeme podlouhlé klasické knedlíky, které vaříme v osolené vodě, dokud nevyplavou na povrch.

Rady a tipy na knedlíky

Chcete aby se vám knedlíky opravdu dokonale povedli? Podívejte se na osvědčené tipy a rady a staňte se profesionálem!

více informací »



Nemáte v čem vařit? Nezoufejte!

hrnec

Každá hospodyňka ví, že bez pořádného kuchyňského nadobí nelze připravit žádný pokrm.

Koupit hrnec